Un espai per compartir la tranquil·litat, l’entorn i les vistes

Can Massana consta de dues plantes. A la planta superior hi ha 4 habitacions totalment diferents i amb el seu caràcter propi.

 

Els hostes també poden gaudir d’un espai comú interior amb llar de foc. A més a  més, hi ha una àmplia cuina que els propietaris utilitzen per oferir un esmorzar molt variat de buffet lliure o a la carta per començar el dia amb bona energia.

 

A l’exterior de la planta superior, el mas compta amb una bonica terrassa on es pot esmorzar, amb una zona de chill-out on fer una copa al final del dia amb un bon vi o un gintònic, i una darrera terrassa amb una petita piscina i solàrium, per refrescar-se o prendre el sol, des d’on es pot gaudir d’una vista en 360 graus amb la sortida del sol al golf de Roses i la posta de sol darrere el Pirineu i el Canigó.

 

A la planta baixa del mas hi ha un gran aparcament a l’aire lliure, però tancat a l’exterior. La casa també disposa de garatge tancat amb capacitat per a 10 vehicles, un gran olivar on poder passejar i d’un petit turó on s’hi passeja cada dia el Rayo, el poni de la casa.

 

El mas disposa també d’un ampli jardí de gespa amb una gran barbacoa, l’ús de les quals es pot demanar als propietaris per saber-ne la disponibilitat.

 

Tots els espais disposen de wifi.

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.